KURSET QË GJENI TEK NE

Zeit Multilingual Center ofron një larmishmëri kursesh në gjuhë të huaja dhe jo vetëm. Kurset tona janë të ndara në grupmosha dhe kategori të ndryshme, të ideuara në mënyrë që secili të gjejë atë për të cilën ka nevojë, në seanca dhe metodika moderne.

KURSET QË GJENI TEK NE

Zeit Multilingual Center ofron një larmishmëri kursesh në gjuhë të huaja dhe jo vetëm. Kurset tona janë të ndara në grupmosha dhe kategori të ndryshme, të ideuara në mënyrë që secili të gjejë atë për të cilën ka nevojë, në seanca dhe metodika moderne.

kurse për GJUHëT E HUAJA

Ne ofrojmë kurse për ato gjuhë të huaja të cilat janë më të kërkuarat! Me përzgjedhien e stafit profesional dhe metodologjinë që përdorim, jemi të sigurtë që ju do përfundoni një kurs që do ju shërbejë! Jo vetëm teori, por edhe mënyra shumë praktike në bashkëbisedim që ta përvetësoni gjuhën e huaj!

kurse për GJUHëT E HUAJA

Ne ofrojmë kurse për ato gjuhë të huaja të cilat janë më të kërkuarat! Me përzgjedhien e stafit profesional dhe metodologjinë që përdorim, jemi të sigurtë që ju do përfundoni një kurs që do ju shërbejë! Jo vetëm teori, por edhe mënyra shumë praktike në bashkëbisedim që ta përvetësoni gjuhën e huaj!

kurse për studentë

Ne ju ndihmojmë të arrini qëllimet tuaja. Kursi iu vjen në ndihmë të gjithë atyre që duan të ndjekin studimet si brenda ashtu edhe jashtë Shqipërisë. Kurset nuk ofrohen vetëm për gjuhët e huaja por edhe në lëndë specifike shkollore.

kurse për profesionistë

Ne ju ndihmojmë të ngjisni shkallët e karrierës suaj!

Keni frikë se mund të humbisni vendin e punës apo nuk mund të ecni përpara në profesion pasi njohuritë tuaja në gjuhë të huaj nuk janë në nivelin e kërkuar? Mos hezitoni, ne ofrojmë atë që ju nevojitet!

Kurse specifike për profesionistë të fushave të ndryshme, në të gjitha gjuhët që ne ofrojme. Këtu mund të permendim disa prej tyre: gjuhë biznesi, juridike, mjeksore, ekonomike etj. Këto lloj kursesh janë të programuara në bazë të nevojave të secilit student. Ky kurs i jep zgjidhje të menjëhershme problemeve tuaja gjuhësore për t’u bërë më profesionist si punonjës dhe jo vetëm.

kurse për profesionistë

Ne ju ndihmojmë të ngjisni shkallët e karrierës suaj!

Keni frikë se mund të humbisni vendin e punës apo nuk mund të ecni përpara në profesion pasi njohuritë tuaja në gjuhë të huaj nuk janë në nivelin e kërkuar? Mos hezitoni, ne ofrojmë atë që ju nevojitet!

Kurse specifike për profesionistë të fushave të ndryshme, në të gjitha gjuhët që ne ofrojme. Këtu mund të permendim disa prej tyre: gjuhë biznesi, juridike, mjeksore, ekonomike etj. Këto lloj kursesh janë të programuara në bazë të nevojave të secilit student. Ky kurs i jep zgjidhje të menjëhershme problemeve tuaja gjuhësore për t’u bërë më profesionist si punonjës dhe jo vetëm.

kurse për të rritur

Ne besojmë se mosha nuk përbën një faktor të rëndësishëm në të nxënit të gjuhëve të huaja. Metodat tona si dhe pedagogët me eksperiencë i vijnë në ndihmë çdo personi që dëshiron të ndjekë një kurs pranë qendrës sonë.

kurse për fëmijë

Të edukojmë brezat e rinj është qëllimi themelor i Zeit Multilingual Center. Ne ofrojmë larmishmëri në kurset për vogëlushët, ku mesimi bëhet zbavitës dhe aspak i lodhshëm. Metodat janë të tilla ku i japin mundësi fëmijës suaj të zhvillojë imagjinatën dhe të arrijë të perthithë gjuhën pa qenë e nevojshme të mësojë përmendësh. Ne mësojmë duke u argetuar!

kurse për fëmijë

Të edukojmë brezat e rinj është qëllimi themelor i Zeit Multilingual Center. Ne ofrojmë larmishmëri në kurset për vogëlushët, ku mesimi bëhet zbavitës dhe aspak i lodhshëm. Metodat janë të tilla ku i japin mundësi fëmijës suaj të zhvillojë imagjinatën dhe të arrijë të perthithë gjuhën pa qenë e nevojshme të mësojë përmendësh. Ne mësojmë duke u argetuar!

përgatitje për Teste Ndërkombëtare

Kush ka thënë se provimet janë të pamundura?

Me përgatitjen e duhur pranë Zeit Multilingual Center provimi do të jetë më i lehtë se kurrë. Metodika të veçanta për çdo lloj testimi ndërkombëtar për të hapur dyert drejt një të ardhme të bukur. Ju duhet një provim për te vazhduar studimet jashtë vendit, për të vazhduar masterin, për bashkim familjar apo trajnim? Për secilën prej nevojave tuaja, ne japim zgjidhje konkrete dhe program të personalizuar.

kurse për lëndët shkencore

Matematika, fizika, biologjia apo kimia nuk jane pika juaj më e fortë?

Mos u shqetësoni, pedagogët tanë iu vijnë në ndihmë maturantëve dhe studentëve në kapërcimin e vështirësive në këto lëndë.

kurse për lëndët shkencore

Matematika, fizika, biologjia apo kimia nuk jane pika juaj më e fortë?

Mos u shqetësoni, pedagogët tanë iu vijnë në ndihmë maturantëve dhe studentëve në kapërcimin e vështirësive në këto lëndë.

kurse për fëmijët pas shkolle

Nuk keni kohë mjaftueshëm për të ndjekur studimin e fëmijëve tuaj pas orarit të shkollës? Ne në Zeit Multilingual Center jemi të gatshëm për t’u qëndruar pranë fëmijëve tuaj gjatë studimit si dhe në zgjidhjen e paqartësive.

Prgorame individuale të pershtatura sipas nevojave.

ZEIT MULTILINGUAL CENTER

Paguaj 10% më pak në regjistrimin tënd të parë

Me gjuhët e huaja ju ndiheni kudo si në shtëpinë tuaj!