MUNDËSI KARRIERE

MUNDËSI KARRIERE

Zeit Multilingual Center është e hapur për bashkëpunim me profesionistë të gjuhëve të huaja dhe lëndëve shkencore, në të cilat ne operojmë.

Ne nuk përjashtojmë nga mundësia e të qenurit pjesë e stafit tonë personat të cilët sapo janë diplomuar, ne jemi të hapur për të ndihmuar në shkallët e karrieres ata të cilët e dashurojnë këtë profesion.

Në qoftë se jeni të zellshëm, e dashuroni pedagogjinë dhe dëshironi të bëheni pjesë e një qendre serioze atëhere ju ftojme të aplikoni për t’u bërë pjesë e Zeit Multilingual Center! Ajo që ne mund të ofrojmë është një ambient dhe atmosferë ideale për punë si dhe pagë konkuruese.