Zeit Multilingual Center

Me gjuhët e huaja ju ndiheni kudo si në shtëpinë tuaj !
Regjistrohu

Zeit Multilingual Center

Me gjuhët e huaja ju ndiheni kudo si në shtëpinë tuaj !
Regjistrohu

Kurse Online

Gjithnjë e më shumë ne luftojmë me kohën pasi ditët tona janë të ngjeshura me aktivitete nga më të shumtat. Në qoftë se dhe ju jeni njeri prej këtyre personave që nuk keni kohë apo largësia ju penalizon për të zhvilluar kurs tek ne, atëherë ne vijmë kudo që ju jeni. Kurset Online, të cilat janë edhe risia jonë, kanë rezultuar shumë të suksesshëm.
KURSET TONA

Më poshtë paraqiten disa kurse që ne realizojmë në qendrën tonë!

GJERMANISHT

FRENGJISHT

ANGLISHT

GREQISHT

SUEDISHT

KINEZE

NORVEGJISHT

ZEIT MULTILINGUAL CENTER

Paguaj 10% mË pak nË

regjistrimin tËnd tË parË

Me gjuhët e huaja ju ndiheni kudo si në shtëpinë tuaj !