Suporti

Mbeshtetja ne cdo aspekt e studenteve tane,pa rendesi mosha apo kursi ne te cilin marrin pjese ata. Ne cdo kohe per ju!

 

Ide Inovative

I mirepresim te gjitha idete,keshillat,ankesat tuaja.Leme vend per ndryshim,ne te mire te Qendres tone.

 

Teknologji e Avancuar

Pervec te tjerave,ne ne qendren tone operojme me teknologji te larte.Ne kurse,dijet shpalosen jo vetem ne fletore.

 

w

Komunikim i Qarte

Stafi yne ka individe te kualifikuar per tjua bere kursin me te thjeshte, dhe te mos dilni asnjehere nga klasa me pyetje pa pergjigje!

 

                Kurset tona

Arritjet e Qendres Sone

%

Studente te kenaqur

%

Pjesemarrje

%

Prinder te kenaqur

Cfare ka te re?

Përgatitja dhe marrja e provimeve gjuhësore

Përgatitja dhe marrja e provimeve gjuhësore   Përgatitja dhe marrja e provimeve gjuhësore nënvizon ofertën cilësore dhe të larmishme të shkollës së gjuhës ZMC.   Qendra jonë ju ofron këshilla profesionale për zgjedhjen e provimit të duhur dhe forma të...

Përgatitja dhe marrja e provimeve gjuhësore

Përgatitja dhe marrja e provimeve gjuhësore   Përgatitja dhe marrja e provimeve gjuhësore nënvizon ofertën cilësore dhe të larmishme të shkollës së gjuhës ZMC.   Qendra jonë ju ofron këshilla profesionale për zgjedhjen e provimit të duhur dhe forma të...

Përgatitja dhe marrja e provimeve gjuhësore

Përgatitja dhe marrja e provimeve gjuhësore   Përgatitja dhe marrja e provimeve gjuhësore nënvizon ofertën cilësore dhe të larmishme të shkollës së gjuhës ZMC.   Qendra jonë ju ofron këshilla profesionale për zgjedhjen e provimit të duhur dhe forma të...

Studentet tane

Perse na kane zgjedhur?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a

Kontakto tani
Lorem Ipsum

is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a

Lorem Ipsum

is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a

Lorem Ipsum

is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a

Lorem Ipsum

is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a

i

Ju mund të paguani kursin me këste përgjatë kohëzgjatjes së tij.
Në përfundim të kursit ju pajiseni me Çertifikatë të Liçensuar!

Adresa Juaj e Emailit