Përgatitja dhe marrja e provimeve gjuhësore

 

Përgatitja dhe marrja e provimeve gjuhësore nënvizon ofertën cilësore dhe të larmishme të shkollës së gjuhës ZMC.

 

Qendra jonë ju ofron këshilla profesionale për zgjedhjen e provimit të duhur dhe forma të ndryshme përgatitje për secilin provim në gjuhën gjermane dhe angleze.

Ju mund të bëni një vlerësim fillestar duke përdorur edhe rrjetet tona sociale për të parë rezultatet e studentëve tanë përmes këtyre përgatitjeve.

ZMC ofron kurse speciale për përgatitjen e provimit dhe ofron këshilla intensive për pjesëmarrësit para se të regjistrohen për një provim.

Marrja e një provimi gjuhësor në mënyrë efikase është njësoj si një pasaport e cila hap dyert tuaja kudo që ndodheni pa u ndjerë në vështirësi për komunikimin.

Shkruar nga Jesmina Malaj