Kush Jemi Ne

Miresevini ne Zeit Multilingual Center

Zeit Multilingual Center eshte krijuar pas punes disa vjecare te administratoreve te saj ne fushen e mesimedhenies.

Qellimi I qendres sone eshte te sjellim nje fryme tjeter te te mesuarit te gjuheve te huaja, ndryshe nga format standarte. Disa nga risite tona jane edhe studimi perms Skype *duke ju ardhur ne ndihme te gjithe atyre personave te cilet per mungese te kohes apo largesise nuk kane mundesi te ndjekin kurset prane qendrave). Per kete pjese stafi yne eshte I mire trajnuar.

Objektivi kryesor per Zeit Multilingual Center eshte percimi I njohurive tek studentet e saj, te cilet jane edhe fokusi primar. Per te arritur objektivat tona ne percimin e ketyre njohurive ne punojme me nje staf te kualifikuar, me angazhim maksimal ne fushen e mesimedhenies. Studentet tane jane kryefjala e qendres sone, ndaj ne kujdesemi maksimalisht per te zgjedhur metodologjine me te fundit qe operohet sot ne vendet Evropiane, por jo vetem.

Me shume mbi kurset…

Familjare

Nese jeni 2 persona nga e njejta familje atehere cmimet perkatese per secilin ng pjestaret eshte 20% me lire nga cmimi aktual.Aplikohet per cdo kurs,per secilin nivel.

Kurs i plote

Cmimi i nje kursi i paguar me te gjitha nivelet njeheresh,eshte 40% me lire se sa pagesa individuale ne cdo nivel

Oraret

Ju mund ta zgjidhni vete orarin e kursit,ne oren qe ju pershtatet me mire,cdo dite te javes,nga e hena ne te diele.

Zeit Center ofron jo vetem kurse te gjuheve te huaja por nje game te tere kursesh, ku do te rendisnim disa prej tyre si meposhte vijon:

  • Pergatitje te provimeve nderkombetare ne gjuhe te ndryshme
  • Pergatitje per matura shteterore
  • Pergatitje per gjuhe profesionale (gjuhe biznesi, mjeksi etj)
  • Pergatitje per lende shkencore per studentet e universiteteve dhe nxenes te shkollave fillore apo gjimnaze
  • Pergatitje per nxenesit pas orarit te shkolles etj.

Te gjitha kurset ofrohen ne nje ambient te pershtatshem per mesimedhenie si dhe te gjitha programet jane sipas udhezimeve te Ministrise se Arsimit. Ne jemi nje qender e cila eshte e licensuar. Ne japim mbeshtetje per zhvillimin e kurseve per te arritur rezultate te larta.

Stafi I Zeit Center dhe administrate e saj jane gjithnje e me shume bashkepunues me njeri tjetrin per te sjelle nje qender e cila ben diferencen ne mesimedhenie, metodologji dhe teknikat e te nxenit te mesimit nga studentet.

Ne vazhdojme ende te rritemi…

Per ne cdo student trajtohet sipas nevojave te tij personale persa I perket kursit qe vendos te ndjek dhe ne I sigurojme gjithesecilit prej tyre nje ambjent professional, komod dhe bashkekohor.

Disa fjale nga projekti i fundit…

  • Gjuha e folur 80% 80%
  • Kerkimi ne Internet 60% 60%
  • Pjesemarrja ne projekt 75% 75%

Rezultatet ishin mbreselenese

Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien. Mauris ultrices, felis ut eleifend auctor, leo felis vehicula quam, ut accumsan augue nunc at nisl. Vivamus ipsum velit, ullamcorper quis nibh non, molestie tempus sapien. Mauris ultrices, felis ut eleifend auctor, leo felis vehicula quam, ut accumsan augue nunc at nisl.