Vende Vakante

Mesues shembull shembull

Vende Vakante

Mesues shembull shembull

Kontakto tani

Zeit Multilingual Center eshte e hapur per bashkepunim me profesioniste te gjuheve te huaja dhe lendeve shkencore, ne te cilat ne operojme. Ne nuk perjashtojme nga mundesia e te qenurit pjese e stafit tone personat te cilet sapo jane diplomuar, ne jemi te hapur per te ndihmuar ne shkallet e karrieres at ate cilet e dashurojne kete profesion.

Nqs jeni te zellshem, e dashuroni pedagogjine dhe deshironi te beheni pjese e nje qendre serioze atehere ju ftojme te aplikoni ne nje prej pozicioneve tona vakante. Ajo qe ne mund te ofrojme eshte nje ambjent dhe atmosphere ideale per pune si dhe page konkuruese.

Behu pjese e stafit tone tani

Nese jeni i interesuar per te punuar se bashku,na dergoni nje CV dhe ne do tju kontaktojme sa me shpejt te jete e mundur.