Zeit Multilingual Center

Me gjuhët e huaja ju ndiheni kudo si në shtëpinë tuaj !

Suporti

Mbështetja në cdo aspekt e studenteve tanë, pa rëndësi mosha apo kursi ne te cilin marrin pjese ata. Ne cdo kohe per ju!

Ide Inovative

I mirepresim te gjitha idete,keshillat,ankesat tuaja.Leme vend per ndryshim,ne te mire te Qendres tone.

Komunikim i Qarte

Stafi yne jua ben kursin me te thjeshte, dhe te mos dilni asnjehere nga klasa me pyetje pa pergjigje!

Studentet tane

Perse na kane zgjedhur?

Te gjitha kurset ofrohen ne nje ambient te pershtatshem per mesimedhenie si dhe te gjitha programet jane sipas udhezimeve te Ministrise se Arsimit. Ne jemi nje qender e cila eshte e licensuar. Ne japim mbeshtetje per zhvillimin e kurseve per te arritur rezultate te larta.Per ne cdo student trajtohet sipas nevojave te tij personale persa I perket kursit qe vendos te ndjek dhe ne I sigurojme gjithesecilit prej tyre nje ambjent professional, komod dhe bashkekohor.

Zeit Multilingual Center

Jemi gati tju ndihmojme me percaktimin e nivelit tuaj te gjuhes, si edhe keshillimin mbi programin qe ju pershtatet me shume

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede. Donec nec justo eget felis facilisis fermentum. Aliquam porttitor mauris sit amet orci. Aenean dignissim pellentesque felis.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede. Donec nec justo eget felis facilisis fermentum. Aliquam porttitor mauris sit amet orci. Aenean dignissim pellentesque felis.

Zeit Multilingual Center

Disa nga kurset tona :

Zeit Multilingual Center

Ju mund të paguani kursin me këste përgjatë kohëzgjatjes së tij. Në përfundim të kursit ju pajiseni me Çertifikatë të Liçensuar!