EKO LETER

Ambalazhi Juaj
Kontakto

Historia Jone

Sipërmarrësit që themeluan dhe çuan përpara këtë biznes, janë  Z. Gentian Miraka , Z. Elton Miraka Z. Ardit Miraka

Duke qenë se Shqipëria kishte një kulturë modeste në prodhimin dhe konsumin e letres krahasuar me atë shekullore europiane, vetëm pas viteve 2010, themeluesit e shoqerise së Eko Leter  iu përgjigjën kerkeses së tregut duke investuar me seriozitet pajisje, teknologji dhe ide. Vit pas viti kjo shoqeri u rrit dhe “importoi” në vend atë që ishte testuar dhe vulosur si letra  më e mira në Europë.

Kështu, filloi rrugëtimin 9 vjet më parë shoqëria Eko Leter , fillimisht me nje kapacitet prodhimi e shpërndarje disi te vogel në ditë. Sot fabrika ka mbi 15 punonjës dhe ka një kapacitet prodhimi shum here me te larte ne vit.

Çanta letre

Çanta letre

Një nga risitë e reja të  tregut shqiptar ofruar nga Eko-Leter sh.p.k  për të pasur një çmim ekonomik dhe një impakt pozitiv në ambjent. Çantat janë tërësisht prej letre duke përfshirë edhe dorezat. Letra është shumë rezistente dhe varion në gramaturat nga 80 gr deri në 170gr. 

Çanta letre me doreza pambuku

Çanta letre me doreza pambuku

Çanta është e përbërë nga letra dhe është tërësisht e  dekompozueshme. Doreza e çantës është pambuk, rrjedhimisht vendoset edhe një përforcues kartoni.

Produkte te Gatshme

Aenean tristique eros eget facilisis pretium. Maecenas risus leo, maximus nec faucibus vitae, varius non elit. Nunc eget nibh eget felis tristique pretium. Duis sed condimentum neque.

Produktet

Aenean tristique eros eget facilisis pretium. Maecenas risus leo, maximus nec faucibus vitae, varius non elit. Nunc eget nibh eget felis tristique pretium. Duis sed condimentum neque.

Canta

Me doreze letre

Pambuku

Fjongo

Me Plastifikim Mat/Shkelqim

Vere

Kateringu

b

Letra Ushqimore

Politenato

Sufllaqe

Zarfe Qese Letre per Produkte Fast Food

Membrana Ushqimore


Kuti

Aksesoresh

Ushqimore

Leter Paketimi

Celesi i Vertete i Suksesit

Eko Leter Shpk gjatë gjithë historisë së vet ka investuar në drejtim të rritjes së cilësisë, përmirësimit të vazhdueshëm të pajisjeve dhe procedurave të prodhimit, rritjes së imazhit dhe përmbushjes së kërkesave ndaj klientit. Ne punen tone nje rendesi te vecante kane klientet te cilet vec cilesise se sherbimit impenjohen edhe per te bere te njohur logon dhe aktivitetin e tyre. Trinomi cilësi, kujdes, shëndet, shoqëron punën tonë që në përzgjedhjen e lëndëve të para, përpunimin dhe kontrollit të cilësisë

Kontakt

Aenean tristique eros eget facilisis pretium. Maecenas risus leo, maximus nec faucibus vitae, varius non elit. Nunc eget nibh eget felis tristique pretium. Duis sed condimentum neque.

Leter Ushqimore

+355 67 20 36 591

Cantat

+355672025670

Telefon

+35567 20 09 660

Teknologjia

Aenean tristique eros eget facilisis pretium. Maecenas risus leo, maximus nec faucibus vitae, varius non elit. Nunc eget nibh eget felis tristique pretium. Duis sed condimentum neque.

Me te Fundit

Pjesemarrja ne Horeca

Kliko ketu per me shume

Eko Leter

Behu pjese e Eko Leter. Regjistrohu si me poshte: